Informatiesessie VoorzieningenWijzer

Biblioheek minima
  • Datum: 17 jul
  • Tijdstip: 19.30-21.00 uur uur
  • Locatie: Bibliotheek Eerbeek

Nog voor de zomervakantie organiseren wij vier informatiebijeenkomsten over de VoorzieningenWijzer. Iedereen is van harte welkom één van de bijeenkomsten bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. 

De gemeente betaalt dit jaar voor het laatst mee aan de collectieve  zorgverzekering. De gemeente heeft besloten om in plaats hiervan de VoorzieningenWijzer in te zetten. Hiermee helpen we inwoners in onze gemeente geld te besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten zoals de zorgverzekering en de energierekening. Aan de hand van de VoorzieningenWijzer kijken we ook of u gebruik kunt maken van bijvoorbeeld toeslagen en regelingen. Inwoners die op dit moment een zorgverzekering hebben via de gemeente, kunnen al dit jaar meedoen met de VoorzieningenWijzer. Mensen met een laag inkomen die nu geen zorgverzekering hebben, kunnen vanaf 2020 meedoen.

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent en vragen hebt. Om alle inwoners en professionals in onze gemeente goed te informeren over de VoorzieningenWijzer, houden we vier informatiebijeenkomsten. Wij nodigen je uit voor één van deze bijeenkomsten. Aanmelden is niet nodig. 

Woensdag 17 juli 2019

Gemeentehuis

Engelenburgerlaan 31 in Brummen

16:30 uur tot 18:00 uur

Bibliotheek Eerbeek 

Coldenhovenseweg 13 in Eerbeek

19:30 uur tot 21:00 uur


Scroll naar boven