Straatspeeldag

Straat spelen
  • Datum: 12 jun
  • Tijdstip: 14-17 uur uur
  • Locatie: Brummen/Eerbeek

Wil je lekker buiten op straat spelen, komen al die auto’s en bromfietsen weer voorbij razen. En ook nog precies op dat stukje straat, waar jij met je vriendjes en vriendinnetjes speelt. Lijkt het jou nou wat om een keer lekker op de straat bezig te kunnen zijn zonder dat je steeds moet opletten op je veiligheid? Dat kan! En wel op woensdag 12 juni van 14 tot 17 uur. In Eerbeek bij de C. van Leeuwenschool/De Enk (Vondellaan/Kloosterstraat) en in Brummen bij de Pancratiusschool (Oude Eerbeekseweg 5).

Een middag vol met leuke activiteiten, voor jonge en oudere kinderen. Zit jij op de basisschool en lijkt jou dit ook leuk? Kom dan deze dag naar de “straatspeeldag” en neem al je vriendjes mee, om er een gezellige en leuke middag van te maken. De straatspeeldag wordt in Eerbeek en in Brummen georganiseerd door Stichting Welzijn Brummen, Veilig Verkeer Nederland en Stichting Sportkompas. 

De activiteiten in Eerbeek zijn onder andere de buikschuifbaan en de whipe out rol. In Brummen staat de take out muur en de tobbedansbaan. Maar er zijn nog meer verschillende spelletjes en er is een DJ die voor de muziek zorgt. De toegang is geheel op eigen risico en er zijn geen kosten verbonden aan deze speelmiddag. Meer weten? Neem dan contact op met Stichting Sportkompas via telefoonnummer (0313) 65 11 80 of mail naar lotte@stichtingsportkompas.nl of martijn@stichtingsportkompas.nl.


Scroll naar boven