Als mantelzorger goed verzekerd?

8 augustus 2019

Als mantelzorger doe je zinvol en belangrijk werk! Maar er kan weleens iets mis gaan. Je stoot per ongeluk een dure vaas om bijvoorbeeld. Of je valt van de trap of botst tegen een paal tijdens het uitvoeren van je mantelzorgtaken. Misschien dekt je eigen verzekering al veel schade. Als dat niet voldoende is, kun je ook als mantelzorger aanspraak maken op de vrijwilligersverzekering van de gemeente Brummen.

De dekking van de vrijwilligersverzekering blijkt vaak een lastig onderwerp. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Om hier meer duidelijkheid over te geven organiseert  het Knooppunt Mantelzorg op woensdag 25 september om 19.30 uur een informatieavond over de vrijwilligersverzekering. Dit in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Arjan Mengerink, senior accountmanager van Centraal Beheer, is uitgenodigd om het één en ander toe te lichten over de verzekering. Daarnaast zal hij vragen van aanwezigen beantwoorden.

De avond is bedoeld voor alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente Brummen. Toegang is gratis. Bij minder dan 25 aanwezigen kan de avond helaas niet door gaan. Om deze reden is het nodig om je op te geven. Doe dit vóór vrijdag 13 september via telefoonnummer (0575) 56 19 88 en vrijwilligerscentrale@welzijnbrummen.nl.


Scroll naar boven