Eerste succesvolle plaatsing 'WerkFit Brummen'

7 januari 2019

Gebak om de eerste plaatsing onder de vlag van WerkFit Brummen te vieren.

De gemeente Brummen (via WerkFit Brummen) en Oculentis werken intensief samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen. Onlangs heeft dit geleid tot twee mooie plaatsingen bij het bedrijf. Beide kandidaten hebben een dagje meegedraaid en dat is van beide kanten zo goed bevallen, dat dit heeft geresulteerd in een contract voor zeven maanden. Met als gevolg dat de twee dames ook volledig uitstromen uit de uitkering. 

Samen vieren

Oculentis is gevestigd in Eerbeek. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen intra oculaire lenzen. In het voorjaar gaan zij verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren. Oculentis is groeiende en daardoor met regelmaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers, zoals deze twee nieuwe aanwinsten. Om dit succes te vieren werd de afdeling door WerkFit-accountmanager Bas Willemsen getrakteerd op een grote slagroomtaart. Inmiddels is er door Oculentis alweer een nieuwe vacature uitgezet bij WerkFit Brummen.

WerkFit Brummen

Vanaf dit nieuwe jaar voert de gemeente alle taken op het gebied van participatie, sociale werkvoorziening en arbeidsmatige dagbesteding in samenhang (integraal) uit. Deze taken zijn efficiënt georganiseerd binnen WerkFit Brummen. Een nieuwe en inspirerende plek waar mensen die tijdelijk niet bij een reguliere werkgever aan de slag kunnen (weer) werkfit worden gemaakt. Het doel is dat deze mensen, nadat zij (weer) werkfit zijn, bij reguliere werkgevers gaan werken en niet langer afhankelijk zijn van een inkomensvoorziening van de gemeente. Daarnaast worden bij WerkFit Brummen beschutte werkzaamheden uitgevoerd voor mensen die (tijdelijk) niet bij reguliere werkgevers kunnen werken.  

Maak kennis met de accountmanagers

Graag komt de gemeente in contact met andere bedrijven in de regio die inwoners uit de gemeente Brummen een kans op de arbeidsmarkt willen en kunnen bieden. De accountmanagers van WerkFit Brummen komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Neem dus gerust contact met hen op.

De beide accountmanagers zijn:

  • Bas Willemse, tel. 06 - 82 13 71 26 of mailadres b.willemse@brummen.nl
  • Judith Curré, tel 06 - 82 13 69 77 of mailadres j.curre@brummen.nl

Scroll naar boven