Ga je mee naar het Democratiefestival?

9 juli 2019

Deze zomer vindt voor het eerste het landelijke Democratiefestival plaats! Inwoners uit heel Nederland kunnen dit festival in Nijmegen bezoeken. Vanuit onze gemeente vertrekt er op zaterdag 31 augustus een touringcar waarmee je gratis dit evenement kunt bezoeken. Burgemeester van Hedel nodigt je uit om samen met hem en andere inwoners een bezoek te brengen aan het democratiefestival.

Iedereen is welkom: jong en oud. Buiten je eigen eten en drinken zijn er geen kosten aan verbonden. De bus vertrekt op zaterdag 31 augustus vanaf het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen). Het programma begint om 10.00 en eindigt om 20.00 uur.

Wat is er te doen?

Het Democratiefestival is bedoeld om samen onze democratie te vieren. Via debat en dialoog, colleges en workshops, live interviews, speeddates, excursies te voet en per fiets, exposities, sportclinics, muziek- en theatervoorstellingen. Op het hoofdpodium is plaats voor speeches, live interviews, colleges en grote muziekacts.

Wie zijn er aanwezig?

Op het festival zijn in ieder geval namen aanwezig als Hugo Borst, Annemarie van Gaal, Maarten van Rossem, Jan Rotmans,  Boris Dittrich en Diederik Samsom. Tegen de avond komen er optredens van bijvoorbeeld Merol, Danny Vera en Jonna Fraser & Band. Of zing zelf mee met de Tante Joke Karaoke Band en het Singlefeestje.

Hoe kun jij je aanmelden?

Heb je interesse om mee te gaan naar dit evenement? Laat dit ons dan weten door een mail te sturen naar voorlichting@brummen.nl. Je kunt je aanmelden tot en met zondag 28 juli. Er is ruimte voor ongeveer 40 deelnemers. Wees dus op tijd met aanmelden. De definitieve vertrektijden van de touringcar krijg je voor het evenement te horen.


Scroll naar boven