Geen inloopspreekuren Team voor Elkaar

16 maart 2020

Tot en met 6 april vinden er geen inloopspreekuur plaats van Team voor Elkaar. Dit heeft te maken met de maatregelen die zondag zijn genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Ook Team voor Elkaar wil de dienstverlening op een verantwoorde manier voort te zetten. Om onnodige risico's op besmetting met het virus te voorkomen even geen inloopspreekuren Plein Vijf, Servicepunt Eerbeek en gezondheidscentrum De Toren.

Team voor Elkaar is gewoon telefonisch bereikbaar. Dit iedere werkdag van 9 tot 12 uur. Ook kunt u uw vraag mailen naar info@teamvoorelkaar.nl. Per situatie oordeelt de medewerker van Team voor Elkaar of het maken van een afspraak op korte termijn nodig is of dat de vraag op een andere wijze of tijdstip beantwoord kan worden. 

Ook andere organisaties passen hun dienstverlening aan

Wilt u gebruik maken onafhankelijke cli├źntondersteuning, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Adviespunt Zorgbelang Gelderland. Er wordt dan gekeken hoe zij u zo goed mogelijk kunnen helpen.  Cli├źntondersteuner Annemieke Spijker is bereikbaar via (026) 384 28 26 en annemiekespijker@adviespuntzorgbelang.nl.

Ook het Advies- en Meldpunt Veilig Thuis NOG blijft gewoon actief, maar past haar dienstverlening ook aan op de maatregelen. Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet doorgaan. Dit wanneer het gaat om afspraken die niet dringend. Als het bezoek doorgaat, schudden onze medewerkers geen handen en volgen de richtlijnen van het RIVM om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt. Meer informatie over Veilig Thuis is te vinden op de website www.veiligthuisnoordoostgelderland.nl. Ook kunt u voor informatie bellen naar 0800-2000. Is er echter direct gevaar? Aarzel dan niet en bel 112.

De afvalbrengpunten van Circuls-Berkel blijven geopend en het afval wordt op de vertrouwde wijze opgehaald. Ook organisaties zoals Stichting Welzijn Brummen, Bibliotheek Brummen-Voorst en Stichting Sportkompas volgen de richtlijnen van de rijksoverheid en het RIVM en nemen adequate (voorzorgs)maatregelen. Dit geldt ook voor diverse zorginstellingen in onze gemeente. Concrete informatie hierover vind je op de website van betreffende organisaties. Voor de bereikbaarheid en dienstverlening van  de gemeente kunt u terecht op deze speciale pagina op de gemeentelijke website.


Scroll naar boven