Gezocht: vrijwilliger die tijdelijk eengezin helpt met administratieve klus

16 juni 2018

Het Knooppunt Mantelzorg zoekt weer hulp. Wil jij helpen? Alvast bedankt!

Ben jij een beetje handig met de computer? En wil jij graag mensen uit de brand helpen? Dan is dit een klus voor jou! Het Knooppunt Mantelzorg is dringend op zoek naar tijdelijke ondersteuning bij een mantelzorggezin. Iemand die even kan bijspringen bij een administratieve klus. Het is een eenmalig project dat goed te overzien is in tijd en duur!

De dochter van deze familie is gestart met het categoriseren van gegevens van dieren. Het is een mooie manier om een periode in het leven van de familie af te sluiten, maar door omstandigheden lukt het de familie niet om dit zonder hulp af te maken. Het op orde maken van het systeem is niet zo’n grote klus, maar de druk die bij de mantelzorgers ligt om het af te maken wordt met de dag groter. Tijd voor wat extra hulp dus!

De tijd kun je in overleg met de familie bepalen, net als de plaats waar je bezig gaat met het ordenen van de gegevens. De familie heeft een computer.

Mocht jij je hiervoor willen inzetten? Neem dan snel contact op met mantelzorgcoach Monique Steunenberg. Zij is bereikbaar via mailadres M.steunenberg@humanitas.nl en telefoonnummer (06) 53 11 01 77.


Scroll naar boven