Gezond Groeien

14 maart 2019

Als ouder wil je dat je kind gezond opgroeit, zich fit voelt en plezier maakt. Gezond Groeien kan hierbij helpen. Het is een programma voor kinderen van 4 tot 16 jaar en hun ouders, dat ook in de gemeente Brummen draait.

Onzeker en klachten

Sommige kinderen worden te zwaar. Misschien worden ze hiermee gepest of maakt het ze onzeker. Daar kunnen ze last van krijgen, op school of later in hun werk. Daarnaast zorgt overgewicht voor lichamelijke klachten: niet goed slapen, niet goed kunnen bewegen en soms lusteloos of juist druk zijn.

Werken aan gezonde leefstijl

Met Gezond Groeien werken kinderen en ouders op een sportieve en speelse manier aan een gezonde leefstijl voor nu en voor later. Samen ervaren ze wat bewegen, ontspannen en goede voeding voor je doet. Het laat je zelfvertrouwen groeien en je wordt fitter en sterker in lijf én hoofd! Gezond Groeien helpt het hele gezin gezond te zijn, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.

Starten?

Om mee te doen met Gezond Groeien heb je een verwijzing nodig van de huisarts, kinderarts of schoolarts. Hiermee kun je je aanmelden voor een intakegesprek. Het eerste gesprek heb je altijd met een gezinscoach. Met de coach ga je aan de slag met lekker en gezond koken. Je doet samen boodschappen en leert alternatieven vinden. Zo maak je samen een plan dat past bij jouw gezin. Jij als ouder houdt de regie, de gezinscoach en de diëtiste staan naast je, met tips en contact.

Voor meer informatie of het aanmelden van je kind kun je contact opnemen met Carla van Dijk, 06-10 45 16 48 of per mail via: info@gezondgroeien.nu.


Scroll naar boven