In gemeentehuis: voorlichting thema 'vergeetachtigheid of dementie'

3 december 2018

Het Geheugensteunpunt organiseert op donderdagmiddag 13 december weer een voorlichtingsbijeenkomst over het thema “vergeetachtigheid of dementie”. Ditmaal in het gemeentehuis van Brummen. Iedereen is om 14.30 uur welkom in zaal Leuvenheim. Deelname aan deze voorlichting is kosteloos!

Tijdens de bijeenkomst wordt kort informatie gegeven over het Geheugensteunpunt: wat is het doel van dit steunpunt en welke activiteiten worden georganiseerd. Daarna geven twee voorlichters van Alzheimer Nederland (afdeling Oost Veluwe) uitgebreid uitleg over het onderwerp “vergeetachtigheid of dementie, wat nu?” Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen en staat er een leestafel klaar.   

Heb jij belangstelling? Je bent van harte welkom. Meld je nu aan bij Heidi Nusselder, coördinator van Het Geheugensteunpunt. Dit kan via telefoonnummer 06 - 28 45 72 99 of mailadres brummen@hetgeheugensteunpunt.nl.

Ook in 2019 staat het Geheugensteunpunt weer met nieuwe voorlichtingsbijeenkomsten voor je klaar. Dit steeds verspreidt over de verschillende dorpen van onze gemeente!


Scroll naar boven