Kom naar de Ta(a)lentenbieb!

29 juli 2020

Het mag dan wel zomervakantie zijn, dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niets nieuws wilt leren. Kom deze zomer naar de Bibliotheek om jouw talenten te ontdekken. Het thema is natuur, milieu en recycling en in allerlei leuke workshops gaan we daar op alle mogelijke manieren mee aan de slag.

Interactieve workshops

Jij komt tijdens het buitenspelen vast ook allemaal troep tegen. Hartstikke zonde natuurlijk, maar je eigen buurt opruimen doe je ook niet elke dag. Hay Verstappen komt meer vertellen over recycling en je leert in een andere workshop hoe je zelf kunt recyclen. Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar zijn er ook leerzame middagen over afval, de plastic soup en de weg die afval vanaf de vuilnisman tot de sorteermachine aflegt. Ook zijn er Mad Science middagen waarin we van molecuul tot muffin gaan. 

Verhalen 

Natuurlijk heeft de bilbliotheek ook aan de jongere bezoekers gedacht. Speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar komt de Gele Verhalenbus langs om iedereen het plezier van lezen en voorgelezen worden zelf te laten ervaren. Ook de vrijwilligers van VoorleesExpress laten kinderen kennismaken met verhalen. Zij komen voorlezen in de tuin van onze vestigingen en nemen je mee op avontuur in allerlei spannende verhalenwerelden. 

Praktische informatie

Alle activiteiten zijn te vinden in de agenda op de website van de bibliotheek met bijbehorende datum, tijd en locatie. Aanmelden is online mogelijk, maar niet voor alle activiteiten is vooraf aanmelden noodzakelijk. 

Check: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl 


Scroll naar boven