Samenwerken aan veiligheid in buitengebied

8 februari 2019

Criminelen zoeken tegenwoordig steeds meer de anonimiteit van het platteland op. Wees dus alert!

Het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, het centrum voor criminaliteitspreventie (CCV), politie, LTO, bewoners, WBE, waterschap, omgevingsdienst, brandweer en gemeente werken samen binnen de werkgroep Keurmerk Veilig Buitengebied. Deze werkgroep organiseert op maandagavond 18 februari een informatieavond over veiligheid in het Brummense buitengebied.  

‘Georganiseerde en ondermijnende criminaliteit en algemene veiligheid’ staat die avond centraal. Criminelen maken steeds vaker gebruik van de anonimiteit van bedrijven of particulieren in het buitengebied als dekmantel voor illegale praktijken. Goedwillende inwoners en agrariërs kunnen hier ook zomaar het slachtoffer van worden. Tijdens de bijeenkomst gaan we verder in op dit thema. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk maken we het ‘onzichtbare zichtbaar’.

Deze avond vindt plaats in ’t Buurthuis aan de Arnhemsestraat 117 in Leuvenheim. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, maar de zaal is vanaf 19.30 uur al open. De bijeenkomst is uiteraard vrij toegankelijk voor alle inwoners van het buitengebied, maar de ruimte in de zaal is beperkt. Reden dat u zich moet aanmelden om deze avond te kunnen bezoeken. Dit kan via het formulier op de gemeenlijke website: www.brummen.nl/buitengebied.

Vragen? Neem dan contact op met Renee Swarts van de gemeente Brummen. Haar telefoonnummer is (0575) 56 82 33 of stuur een mail naar r.swarts@brummen.nl.


Scroll naar boven