Verhalenverteller speelt voor mantelzorgers

2 december 2019

Verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink komt woensdag 18 december een mooi verhaal vertellen tijdens de kerstviering voor mantelzorgers. Het gaat om het verhaal 'Het Hoogste Goed' van Herman van Velsen. De voorstelling wordt aangevuld met liederen die bij de kerstsfeer van de bijeenkomst passen. 

Gery Groot Zwaaftink  ziet zichzelf als een troubadour die, net als vroeger rondtrok, zijn liedjes zong en zijn verhalen vertelde ‘ter stichting ende vermaek’ van zijn publiek. Als verhalenverteller is Gery een fysieke speler/verteller. De ene keer is hij de hoofdpersoon en even later de verteller die beschrijft wat er gebeurt. Hij laat jong en oud intens genieten van verhalen die ontroerend,humoristisch,boeiend en herkenbaar zijn. Nadat Gery iedereen heeft meegevoerd in zijn verhaal volgt er een overheerlijke gratis lunch.

De bijeenkomst is op woensdag 18 december van 10.45 uur tot uiterlijk 13.15 uur. De voorstelling begint om 11.15 uur en vanaf 12.15 uur is er de kerstlunch. De bijeenkomst vindt plaats in Plein Vijf in Brummen. In verband met lunch en een beperkt aantal plekken is opgave vooraf wel nodig. Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 13 december bij het Knooppunt Mantelzorg. Doe dit via telefoonnummer (0575) 56 19 88 of mailadres mantelzorg@welzijnbrummen.nl. 

Wanneer ben je mantelzorger?

Je bent mantelzorger als je langdurig zorg hebt voor iemand uit je directe omgeving. Hierbij kun je denken  aan een ernstig zieke vriend, een moeder met een verslaving, een zusje met een beperking, een partner met dementie of een zoon met autisme. Je hoeft hiervoor niet ingeschreven te staan bij Knooppunt Mantelzorg. 


Scroll naar boven