Workshop babymassage in Jonge Ouder Café

10 maart 2019

Vrijdag 15 maart tussen 10.00 en 11.00 uur geeft Marjan de Jong-van Rosmalen een korte workshop babymassage. Dit doet ze tijdens het Jonge Ouder Café in de bibliotheek in Eerbeek. 

Postnatale zorg volgens Indiase traditie

Marjan heeft zich verdiept in postnatale zorg volgens eeuwenoude ayurvedische principes. Dit is een mooie aanvulling op de verloskunde en kraamzorg zoals die in Nederland bekend is. De kennis en visie is voor de meeste mensen nieuw, maar binnen de Indiase traditie is het een integraal onderdeel van de samenleving. Er is een Indiaas gezegde: 'de eerste 40 dagen na de bevalling beïnvloeden de volgende 40 jaar van je leven'. Dat zegt genoeg over het belang dat er gehecht wordt aan deze periode. Wil je meedoen met de workshop? Neem dan een handdoek meenemen.

Ontmoet andere ouders

Elke derde vrijdag van de maand organiseert Bibliotheek Eerbeek samen met  SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart het Jonge Ouder Café. Ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar kunnen elkaar hier ontmoeten en ervaringen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Eerbeek van 10.00 tot 11.00 uur. Interesse? Je kunt gewoon gratis binnen lopen. Of meld je aan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.


Scroll naar boven